Sunday, October 4, 2009

wanita...


wanita.. ape maknanya wanita thdp diriku??? aku pernah ditanye beberape wanita mengenai persoalan ini.. mereka ni pom kwn aku gak... tapi diorg mcm perasan dgn tindakan aku.. mmg susah gak aku nk jwb... nk xnk kene gak jwb.. huhuuhhu, dari aku kecik lagi mmg aku malu dgn pompuan pom n aku pom cukup takut nk ckp dan berdepan dgn diorg.. aku xtau knpe, mmg tu la aku dari kecik.. sehingga la aku belajar kat politeknik, dak pompuan ni satu sek masa spm dulu pom.. dia tanya aku, "kenapa ko cam xsuke ndgn pompuan?".. aku phm mksud dia.. aku explain je laa.. bkn xsuke tapi aku malu dan takut... dia dgn spontan bg aku respon yg cukup memberangsangkan aku... dia ckp, aku xboleh kekalkan sifat tu kalo aku nk berjaya dalam hdup tapi jgn melampaui batas, mksudnya ada batasnya.. aku tergamam dan diam je... xtau nk kp pe dah... mula dari itu, aku pom mula berubah tapi cukup sengsara ooooo, mane tidaknya, cube utk berckp dan bersemuka dgn pompuan.. huhuhhu, ibarat rasa mcm xbleh bernafas..

mase tu pom aku dipermainkan seorg gadis gak, selama 4 thun couple tapi mcm aku bertepuk sebelah tgn.. die couple dgn aku hanyalah sekadar utk menyatakan yg die ada bf dihadpan keluarga dia sbb aku mmg rapat dgn family dia... byk kali dia kantoi dgn aku yg kuar dgn org laen.. aku tanya siapa, jwpn dia juz a frenz tapi hakikatnya dia ade perasaan dgn bdk tu.. last kantoi dgn aku dan jwpn yg same, aku pom mintak break.. elok 2mggu pas tu, dia bertunang... mak aiiii, xke terasa cam.. what the.... huhhhh...

dan baru-baru ni pula ade sorg pompuan yg aku sendiri pom xknl msj dgn aku.. dkat 6 bln berkenalan dlm phone r... xknl pom die ni, tanye mane dpt no. kata slh tekan.. mula2 mmg aku xlayan pom, dia kata aku sombong.. dah kalo aku xknl dan tah mane3 dpt no. aku, mmg xlayan r.. then ckp nk berkenalan, aku xksh r, layan je r... dia ni pom perasan gak... adehhh, susah tol nk jwb.. huhuhu, die tanya "apa maknanya wanita thdp diri awak?".. pergghhh, gila soalan ni...pas aku bg jwpn, terus dia diam... aku pom pelik je ngan die ni.. aku xpasti pe yg dia nk sebenarnya.. aku ade reason tok berkwn dan xberkwan dgn pompuan...biar laa org nk ckp ape pom.. janji aku xkaco sape2 dan aku tau pe yg aku buat... huhhuuuuhhhh....

Free Hit Counters
Alex Visitor